IZLET V ČRNO GORO- MIMOZE IN VINO

Program za izlet v Črno goro, ki ga organizira Event turizem v sodelovanju z Mestno občino Novo mesto in Društvom vinogradnikov Trška gora.

Za vsakega prijavljenega člana  Društva vinogradnikov Trška gora s plačano članarino, bo društvo prispevalo 30 €.

 

MIMOZE

 

Mimoze in vino

Nepozaben izlet po Črni gori, festival mimoze in degustacija odličnih črnogorskih vin

Program izleta: 25. 2. - 27. 2. 2022

1. DAN: Slovenija – Herceg Novi

Odhod avtobusa v petek ob 4.00 uri in vožnja s krajšimi postanki po avtocesti preko Hrvaške do Črne gore. Na poti več krajših postankov za osvežitev in malico. Po prihodu v Herceg Novi sprejem na trdnjavi, voden ogled mesta in nekaj časa za samostojne oglede. Nastanitev v hotel, večerja, druženje in nočitev.

2. dan: Lepote Črne gore in degustacija

Po zajtrku se bomo popeljali po Kotorskem zalivu mimo Risana, kjer je svojo palačo imela kraljica Tevta do Kotorja Ogled mesta in čas za kavo, nato pa nadaljevanje vožnje do Skadarskega jezera. Kratek postanek v Virpzarju, nato pa nadaljevanje vožnje proti Podgorici. Obiskali bomo vinsko klet Plantaže, kjer si bomo ogledali največji vinograd v Evropi, njihovo klet v nekdanjem podzemnem hangarju in imeli odlično vodeno degustacijo vin ob bogatem kosilu.

Popoldne vožnja skozi Podgorico v Cetinje,, Kratek postanek in po želji ogled dvorca kralja Nikole. Pozno popoldne zanimiva vožnja do Budve in nazaj v Hercegnovi. Večerja v hotelu, zabava ob glasbi in nočitev.  

3. dan: Herceg Novi – Slovenija

Po zajtrku se bomo zapeljali do nasada mimoz, kjer si bomo lahko nabrali šopek in ga odnesli domov. Nekaj časa za ogled festivalskih dogajanj (prilagodili se bomo programu), okoli 12 ure pa se bomo odpeljali proti domu.

Cena: 219,00 EUR (najmanj 45 oseb), 239 EUR (najmanj 35 oseb)

Za člane društva vinogradnikov je cena 195 EUR, oziroma 215 EUR

Cena vključuje: prevoz z avtobusom, 2x nočitev z zajtrkom, 2 x večerjo , Coris zavarovanje *

1 x živo glasbo v hotelu,   sprejem na trdnjavi in voden ogled mesta Herceg Novi, celodnevni izlet z zunanjimi ogledi Kotorskii zaliv, Kotor, Virpazar, Podgorica, Cetinje, Budva, ogled Plantaže-

vinograda in vinske kleti, degustacija in kosilo, šopek mimoze, vodenje, organizacijo izleta in še kakšno manjše presenečenje.

Doplačilo po želji: enoposteljna soba 40 EUR,

*Coris turistično zavarovanje za 3 dni: 24-urno asistenco v slovenskem jeziku, informacije o najbližji zdravstveni ustanovi, storitve nujne medicinske pomoči nujne zdravstvene prevoze do bolnišnice ali klinike ter nujno zdravljenje, nujne zobozdravstvene storitve, akutne kronične bolezni prevoz v domovino odvetniške storitve …

Verjetno vas zanima tudi:

Ali dobim povrnjen denar, če potovanje odpade?
Da, v primeru da epidemiološke razmere ne bodo omogočale izvedbo izleta, vam vplačano akontacijo v celoti povrnemo.

Za vse prijavljene bomo uredili zavarovanje v primeru bolezni ali nezgode na poti.

Kaj pa v primeru odpovedi zaradi bolezni?

Predlagamo vam plačilo rizika odpovedi potovanja zaradi bolezni.

Več na:  https://www.coris.si/zavarovanja/zavarovanje-rizika-odpovedi-potovanja/sklenitev-zavarovanja?gclid=Cj0KCQjw6-SDBhCMARIsAGbI7Ui1k8DTQ2VurBHCkeHk1SmscbLgwpUk9Ec UrkaICKr0Hjkj7erB5awaAmk2EALw_wcB

Za potovanje bo potrebno upoštevati vse zahteve in priporočila NIJZ, ažurne informacije o pogojih za vstop v Republiko Hrvaško in Črno goro in povratek v Slovenijo, si lahko pogledate na https://www.koronavirus.hr/o-putovanju/11 in na https://www.covidodgovor.me/me/putovanja.

 

Za prijave in dodatne informacije   smo dosegljivi na:                                   

e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali 

mob:      031 350 400   Marjanca.

Priprava potovanja in vodenje na poti:

 

Event turizem  Marjanca Trščinar Antić s.p.

 

 

 

 

KONTAKT

Društvo vinogradnikov Trška Gora

Sevno 13

8000 Novo mesto

Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.