VABILO - SEJEM AGRA 2018 in IZLET V NEGOVO

Spoštovane vinogradnice, vinogradniki

Na občnem zboru smo sprejeli sklep, da letos obiščemo sejem AGRA v Gornji Radgoni v soboto, 25.avgusta 2018

Program izleta:

- Odhod  avtobusa ob 6.00 uri izpred Planeta TUŠ v Novem mestu in ob 6.10 izpred Qlandije Novo mesto. 

- Ogled sejma AGRA 2017. Odhod iz sejma ob 13.00 uri. Za malico na sejmu, ki si jo sami plačate in izberete, dobite s kupončkom društva 20% popust.

-   Po sejmu odhod do Negove kjer si bomo ogledali Negovski grad, v gradu muzejsko razstavo Negova skozi čas, razstavo o vinogradništvu in viničarstvu, mednarodno kiparsko in tri izjemne fotografske razstave. V neposredni bližini grajskega kompleksa se nahaja tudi urejen zeliščni vrt, ki si ga boste lahko samostojno in brezplačno ogledali. V grajski pristavi je urejen turistično informacijski center, kjer je poleg turističnih informacij možen tudi nakup spominkov , sladoleda in ohlajenih pijač. Na koncu pa bomo v grajski kleti degustirali tri lokalna vina (1 dcl Škrobarjeva rose penina, 1 dcl radgonska ranina in 1 dcl Steyerjev traminec) !

- Nato se bomo zapeljali do Drbetincev kjer bomo imeli večerjo na Turistični kmetiji "Pri Kapeli",  vodeno panoramsko vožnjo z ogledom okoliških znimivosti in degustacijo njihovih petih vin. 

Večerja: Aperitiv za dobrodošlico,  2 vrsti juhe, tri vrste mesa s prilogo, solata, sladica. 

-      Povratek v Nm ob 21.00 uri   

Vstopnico za sejem, ki je všteta v ceno boste prejeli na avtobusu! 

Pristojbina za člane in partnerja znaša   25,00 EUR/osebo (pogoj je plačana članarina)! Polna cena za nečlane je 45,00 EUR/os.!

Prijave do zasedbe avtobusa oz najkasneje do 16.8.2017 na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali z sms na 041 517 502

KONTAKT

Društvo vinogradnikov Trška Gora

Sevno 13

8000 Novo mesto

Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.